محل تبلیغات شما

دستگاه آب شیرین کن-اساس کار دستگاه اسمز مع
منابع آب شیرین زیر زمینی ورود خانه ها محدود است وبه دلیل معرف بالا وغیر اصولی در حال کاهش وتهی شدن است.در این حالت فرآیند شیرین سازی آب توسط آب شیرین کن ها جهت تصفیه آب دریا و.بخشی از آب شیرین مورد نیاز را تامین می کند.

تصفیه آب به روش اسمز مع
فناوری آب شیرین کن:
سیستم آب شیرین کن، آب شور را به دوجریان جداگانه تقسیم خواهد کرد
1-جریان آب تصفیه شده با درصد کمی املاح
2-جریان آب تغلیظ شده که حاوی املاح باقی مانده ونمک می باشد.
فناوری آب شیرین کن یک فرآیند ترمودینامیکی است بنابراین جهت جداسازی نمک از مخلوط آب ونمک وشیرین سازی آب نیاز به انرژی دارد.انرژی مورد نیاز جهت هریک از فناوری های آب شیرین کن به وسیله انرژی الکتریکی ، مکانیکی یا گرمایی تامین می شود.
1-تصفیه آب به روش اسمز مع در شیرین سازی آب:
روش اسمز مع یک فرآیند غشایی است در این روش از شیرین سازی آب غشاء نیمه تراوا به روش فیزیکی حلال آب را از نمک های محلول جدا سازی می کند.
فرایند غشایی در شیرین سازی آب طی سال های اخیر پیشرفت چشم گیری داشته است به گونه ای که امروزه این فرآیند یکی از شیوه های اصلی شیرین سازی آب به حساب می آید.در روش اسمز مع به وسیله ی ایجاد فشار خارجی به علت آب شور یالب شور،جریان را که به صورت طبیعی از سمت شیرین به سمت شور می رود، مع کرده به گونه ای که آب خالص از غشاء عبور داده می شود ونمک ها در سمت دیگر غشاء باقی می ماند.
کاربرد سیستم اسمز مع متنوع است.این فرآیند شامل شیرین سازی آب دریا وآب لب شور جهت مصارف آشامیدنی ، بازیافت وتصفیه پساب ، جداسازی های biomedical ،استفاده در فرآیند های غذایی وصنعتی و.
سازنده سیستم آب شیرین کن
اصطلاحات کلیدی در فرآیند اسمز مع
1-permeate (آب تصفیه شده): آب خالص تولید شده توسط غشاء اسمز مع (ممبرین)
2-Flow (جریان ورودی): سرعت آب خوراک که وارد ممبرین می شود.به حسب گالن در دقیقه gpm)) یا متر مکعب در ساعت محاسبه می شود.جریان تغلیظ که به سرعت جریان آب خوراک ناخالص که از ممبرین خارج می شود گفته می شود
3-Flum(شدت جریان): شدت جریان آب خالص انتقال یافته در واحد سطح ممبرین ومعمولا بر حسب gfd (گالن برفوت مربع در روز)ویا l/m3.h  لیتر بر متر مربع در ساعت محاسبه می گردد.
4-passage (مقدار عبور): درصد املاح موجود در آب خوراک که می توانند از ممبرین عبور کنند.
5-rejection  (میزان دفع): میزان درصد غلظت نمک حذف شده از آب خوراک توسط ممبرین ، در واقع میزان rejection یا همان دفع کل جامدات محلول tds))  باید مقدار زیادی باشدتا کارکرد ممبرین مناسب اعلام گردد.
6-recovery(بازیافت): درصدی از آب خوراک ممبرین که باعث تولید آب تصفیه (permeate) می شود.
لازم به ذکر است که شدت جریان نفوذ آب خالص ومیزان دفع نمک پارامترهای مهمی در عملکرد یک سیستم آب شیرین کن به روش اسمز مع می باشد.واین دو پارامتر که جزء خواص ذاتی عملکرد ممبرین های سیستم RO است تحت تاثیر عوامل زیر می باشند:
1-دما
2-راندمان
3-غلظت نمک در آب خوراک (ورودی)

بهره برداری سیستم تصفیه آب RO

دستگاه اسمز معکوس

نقش هوادهی در پیش تصفیه سیستم اسمز معکوس

آب ,شیرین ,اسمز ,ممبرین ,جریان ,مع ,آب شیرین ,سازی آب ,شیرین کن ,اسمز مع ,آب خوراک

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها